За първи път участвам в подобна акция. Тръгнах с абсолютно непознати хора с идеята да направя нещо добро за някого. 10 минути след отпътуването ни бях сигурна, че съм на точното място, в точното време. Знаете, как някои хора консумират алкохол, за да могат да се отпуснат и да се сближат с хората.

И сега сигурно няма да ми повярват, но се оказа, че идеята да помагаш и да даряваш, разчупва границите между хората и ги сближава много повече и по-бързо дори и от алкохола.

Няколко думи за екипа – истински хора с големи сърца, темпераментни, чисти, борбени, с ясни цели и много дух – за промяна. Йонка Иванова е родена да прави това, добър организатор и пламенна личност. Огнено червената й коса не е просто външен белег, тя не е прищявка и хич не е случайна. Огънят в косите разкрива огъня в душата. Ако имате кауза, за която се борите се нуждаете от повече червенокоси жени. Повярвайте ми, те се не се отказват.

Никола Диловски, мъж който си тежи на мястото. Обещава и изпълнява. Виждаш го и вече му вярваш. Знаеш, че няма 6-5. Стабилна опора и подкрепа за Йонка, нейната будна съвест и човек, който може да й издърпа ушите (това не съм го виждала, чувала съм, че е така и си мисля, че би било интересно да се види 😂

Galabin Minev – рядко можеш да срещнеш толкова добър човек. Голямо сърце, чиста душа и безрезервна отдаденост. Много трудолюбив и с чудно чувство на хумор. Когато го погледнеш в очите виждаш дете. Има си работа, има си и допълнителна работа, има си и кауза – Спаси севера. От всичко само булка си няма. Не търси усилено, защото много работи, но пък вие, момичета, не се притеснявайте да го потърсите 😀 Работлив мъж, добро момче с чисти очи на дете!

Вярвам на тези хора, радвам се, че и много други повярваха и дариха.

Благодаря на всички, които се включиха с храна, пари и време в акцията. И както казва един голям български спортист – продължаваме напред!

Текст: Камелия Цакова