Фондация "Спаси Човека"

Спаси Човека

За фондацията

Фондация Спаси Човека възникна като законово продължение на Фейсбук групата Спаси Човека. Ние сме фондация за помощ на нуждаещи се българи – инвалиди, самотни възрастни хора, майки с деца в неравностойно положение. Създателят е Йонка Иванова.

Целта ни е да се събират хранителни продукти, дрехи и всякакви вещи, които биха били полезни. Правим периодични акции из Северна България за раздаването им. С друг вид помощ също се отзоваваме според нуждата. В сайта ще намирате много информация за нашите акции, срещи и откровени разговори с хората, на които помагаме. Правим всичко това абсолютно безплатно. Често влагаме и собствени средства. За момента сме направили 16 такива акции с по 60 адреса всяка. Разчитаме много на дарения от обикновени хора, но и от фирми. Всяка фирма може да помогне освен парично и с продукти. Помощта ви е безценна и много важна за хората в нужда. Опитваме се да сме полезни с каквото можем. Ние сме тяхната надежда за оцеляване. В не малко от случаите хората няма с какво да се хранят или да осигурят елементарни неща на своите деца.

Нашата фондация не би съществувала без вашата постоянна подкрепа. Акциите ни са периодични, а не спонтанни или временни. Екипът ни е съставен от добронамерени и обикновени хора, отдали се в свободното си време да помагат. Заедно сме сила и променяме света към по добро.

Даряваме частичка радост и надежда!

Екип

/logo.svg
Йонка Иванова
/logo.svg
Боряна Бургерт
/logo.svg
Вики Василева

Партньори